ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ

Η ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ιδρύθηκε στα Ιωάννινα από τον Θάνο Χριστόδουλο & τους υιούς Δημήτρη και Γιώργο. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Εθνικής Συμφιλίωσης & Λεωφ. Ιωνίας στην Ανατολή Ιωαννίνων.
Τόσο σε μελετητικό όσο και σε κατασκευαστικό επίπεδο η εταιρία ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ όλα αυτά τα χρόνια σχεδιάζει, προγραμματίζει και υλοποιεί έργα πνοής που διασφαλίζουν την ποιότητα ζωής του πολίτη, την εφαρμογή σύγχρονης αισθητικής αλλά και την προστασία του περιβάλλοντος.
Η ανάπτυξή της τα προηγούμενα χρόνια βασίστηκε στην άριστη τεχνογνωσία των στελεχών της, στις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει και στην άρτια οργανωτική της λειτουργία.

Η «ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ» με πείρα 30 χρόνων στην αντιπαροχή, κατασκευή και πώληση: διαμερισμάτων, συγκροτημάτων πολυτελών μεζονετών, καθώς και επαγγελματικών χώρων στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και στην ευρύτερη περιφέρεια, αποτελεί εγγύηση για την πραγματοποίηση των ονείρων σας, αφού λειτουργεί με βάση τις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες λαμβάνοντας επίσης υπόψη τα πρότυπα και το προσωπικό σας γούστο.

Με σύμμαχo σας τη δικής μας γνώση και εμπειρία σχετικά με σύγχρονες κατασκευές και νέες τεχνολογίες, μπορείτε να αλλάξετε τη ζωή σας!

Η εταιρεία μας εξασφαλίζει για σας:

  • Οικόπεδα στα πιο όμορφα σημεία της πόλης των Ιωαννίνων
  • Δομικά υλικά των μεγαλύτερων εργοστασίων
  • Εγγύηση ποιότητας
  • Ευελιξία στον τρόπο πληρωμής
  • Και όλα αυτά στον μικρότερο χρόνο ολοκλήρωσης έργου στην αγορά των Ιωαννίνων!

    Η επιτυχημένη παρουσία μας στο χώρο της κατασκευής και φυσικά η αξιοπιστία μας έχει εξασφαλίσει την εμπιστοσύνη εκαντοντάδων οικογενειών ως σήμερα. Βασική αρχή μας είναι να είμαστε καθ’ όλη τη διάρκεια του έργου δίπλα στον πελάτη και με όπλο την γνώση μας να δίνουμε λύση σε κάθε προβληματισμό του.
    Στόχος μας είναι οι δικές σας προσδοκίες και η απόλυτη ικανοποίησή σας!

ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ / ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ